2021-12-06 07:45:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Sikerre, kézzel fogható eredményekre vágysz

Napi horoszkóp december 6-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Bár volt mostanság épp elég konfliktus az életedben, szerencsére a családi összhang és nyugalom lassacskán visszatér a hétköznapokban is. Karácsonyra reményeid szerint is minden rendbe jöhet. A napi horoszkóp javaslata szerint addig is díszítsd fel szívedet, a lelkedet, és gondolj körülötted mindenkire megbékéléssel, szeretettel!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha még mindig úgy éreznéd, hogy sötétben tapogatózol a követendő irányt illetően, hétfőn képes leszel megtalálni a kiutat a "sötétségből", bár ehhez lehet, hogy irányt kell váltanod. Mindenesetre értékes meglátásaid lehetnek.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ne félj kimutatni az érzelmeidet. Inkább próbálj mindenben a párod kedvében járni: a kapcsolatotokra ez a hozzáállás nagyon jó hatással lesz, és meglátod, innentől a munka is jobban, könnyebben megy majd. Hétfőn megtalálhatod a békét a lelkedben, ha igazán akarod.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Párkapcsolatodban konfliktus támadhat hétfőn. Fontos, hogy nézz magadba, mert te is oka lehetsz a vitáknak. Féltékenység, vagy túlságosan birtokló magatartás, manipulatív viselkedés állhat a veszekedés hátterében. Ha meg is történik most, legalább figyelj fel rá és tanulj belőle az elkövetkezőkben. Ha valóban fontos a párod, könnyedén megteszed.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ha a párod, illetve valójában bárki a környezetedben besértődik, vagy érdektelennek mutatja magát, ne engedd, hogy ez a gondolkodásmód rád is átragadjon. Az is lehet, hogy bármilyen jószándékkal, avagy leereszkedően közelítesz a másikhoz, hogy épp ezzel váltod ki belőle a heves reakciót. A legjobb, ha nem teszel most semmit.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Mindaddig nem hagyod magadat meggyőzni a lehetséges esküvőre, összeköltözésre, amíg nem vagy benne biztos, hogy a legjobbat választottad. Természetesen jól teszed, hogy nem bízod a véletlenre a boldogságodat, ám az sem jó, ha olyan magasra teszed a mércét, hogy ember nincs, aki azt megüthetné...


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Boldog és melegséggel teli hétfői napra számíthatsz. Kedveseddel régi érzéseket élhettek át újra: mintha csak megállt volna az idő, vagy most kezdődne minden. Ne bízz semmit a véletlenre! S hogy ne illanjon el a varázs, menjetek vissza a régi kedvenc helyetekre, vagy oda, ahol először találkoztatok.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Párodban maximálisan megbízhatsz, nem érdemes hát visszautasítani a segítségét. Amikor kitartó és bizakodó vagy, mindig megtalálod a helyes utat a magánéletedben is. Nem szabad azonban siettetned most semmit sem, mert az úgysem történik meg előbb, mint ahogy történnie kell. Fölösleges emiatt frusztrálnak lenned.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Lelkileg túlfűtött leszel hétfőn. Ez a lelkesedés akkor hasznosítható, ha olyan munkát végzel, amiben valóban örömöt találsz. Kreativitásodnak most semmi sem állhat az útjában. Valami nagyot alkothatsz hétfőn, ha akarsz. Párkapcsolatodban is lelkes, sőt mit több, rámenős vagy. Párodtól függ, neki ez bejön, vagy inkább vagy túlzónak találja.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Sikerre, kézzel fogható eredményekre vágysz. De nem mindegy, milyen áron éred ezt el. Jó lehetőséged van találkozni olyan partnerekkel, akik segíthetnek neked. Válaszd ki azt az embert, aki a legszimpatikusabb, akiben a leginkább megbízol! Talán épp a "Mikulás zsákja" rejti a megoldást? Hamarosan megkapod a választ.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az anyagi problémák téged nem igazán csüggesztenek, inkább roppant találékonnyá tesznek. Így persze a leküzdésükre is sokkal jobbak az esélyeid, mint általában a környezetedben élőknek. Ráadásul, amit csinálsz, azt felelősséggel, kötelességtudattal teszed. Ahogy mindig, most is megtalálod a legjobb megoldást.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Bár te alapvetően rugalmas természetű vagy, hajlamos lehetsz rá, hogy talajvesztettnek érezd magadat. Ne felejtsed el, hogy leginkább magadban találhatsz bizonyosságra. Ez a belső erő és hit segíthet abban, hogy a változásban is állandóságra lelhess.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: